Υλικά 4 μεγάλα στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα 1 αυγό 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. πιπέρι 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί μοτσαρέλα 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Χτυπήστε το αυγό σε ένα ρηχό μπολ και σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου. Ξεκινήστε βουτώντας κάθε στήθος κοτόπουλου στο μείγμα αυγού, καλύπτοντας και τις δύο πλευρές. Ανακινήστε για να αφαιρέσετε την περίσσεια αυγού και, στη συνέχεια, βουτήξτε το στο μείγμα της φρυγανιάς. Πιέστε τα ψίχουλα και από τις δύο πλευρές για να τα καλύψετε όσο το δυνατόν πιο πυκνά. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο ταψί. Επαναλάβετε και με τα τέσσερα στήθη κοτόπουλου. Ραντίστε ελαφρώς με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τα στο φούρνο. Ψήστε για […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.